Såld

Jahopp, så var den lilla saaben såld.. den åker iväg till sin nya ägare i helgen, då jag får en ny bil efter den. Det kommer att känna lite konstigt, eftersom vi har haft den länge.Jahopp, så var den lilla saaben såld.. den åker iväg till sin nya ägare i helgen, då jag får en ny bil efter den. Det kommer att känna lite konstigt, eftersom vi har haft den länge.

Vi tar om från början om Saabens historia. Vi familjen köpte den 1997 då var den helt ny och fräsch bil att köra med.

Vi har gjort så mycket med den, åkt nästan överallt i hela landet från Skåne upp till Åsele i Norrland med den lilla plus ett äventyr till Gotland med en jätte husvagn och den klarade visst.

Sen åren 2006 fick jag körkort så körde jag mest då efter det, sen då tyckte pappa att jag ska få den o stå som ägare, så blev jag det från 2007 nån gång ända fram till idag.Japp, så var historien slut!! Jag önskar den lycka till till den nya ägaren alltså (pappas barndomsvän) nyblivande ägare ett kort stund över sommar tills den duger.

Jag måste nog erkänna lite att det känns lite sorgligt också, och samtidigt har jag inte varit så där förtjust i saabar så det. men det så med sin egna första bil är nog kanske nåt speciellt så det.. :)Vi tar om från början om Saabens historia. Vi hela familjen köpte den 1997 då var den helt ny och fräsch bil att köra på.

Vi har gjort så mycket med den, åkt nästan överallt i hela landet från Skåne upp till Åsele i Norrland med den lilla plus ett äventyr till Gotland med en jätte husvagn och den klarade visst.

Sen åren 2006 fick jag körkort så körde jag mest då efter det, sen då tckte pappa att jag ska få den o stå som ägare, så blev jag det från 2007 nån gång ända fram till idag.

Japp, så var historien slut!! Jag önskar den lycka till till den nya ägaren alltså (pappas barndomsvän) nyblivande ägare ett kort stund över sommar tills den duger.

Jag ska nog erkänna lite att det känns lite sorgligt också, och samtidigt har jag inte varit så där förtjust i saabar så det. men det så med sin egna första bil är nog kanske nåt speciellt så det.. :)

God natt :)

//Emelie


RSS 2.0