testet om sig själv

Superhjältetest resultat:


Du är Stålmannen

Stålmannen
70%
Wolverine
58%
Hellboy
52%
Kattkvinnan
48%
Robin
43%
Fantomen
34%
Spindelmannen
32%
Hulken
30%
Batman
26%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Tillbaks till jobbet

Så var man tillbaka till jobbet igen efter en vecka semester.

Det var skön semester det, det behövs.

Så var jag med mina fld å åkte husvagn mot ostut till Nyköping/Söderköping/Norrköping trakten i 4 dar o gjorde ingenting, bara vara!! Rätt så skönt!

Sen så grejade vi lite hemma här åxå då och njöt av semestern.

Full fart rulle nu som gäller framåt. Ruggigt bra!!

Jag har tänkt o funderat fram och tillbaka, vad det som gäller hästlivet för mig..

Jag har inte ens ridit/kört nån häst på hela sommarn, eftersom jobbet som tog över all plats, och dessutom har jag slutat o titta på trav och fattar inte varför. Det som jag brukade göra.

Efter jag körde provloppet.

Så inser jag: Att det är lika bra att jag slutar med hästar nu då. Jag kommer varken att få tid över det, för jag jobbar så evigheter mkt o sen är man trött på kvällarna o fritiden bara försvinner - kändes det liksom.

Sorgligt men, det är så ibland - man måste accpetera det man gör.

DEssutom medryttar-häst är de dock ingen idé heller. Antingen blir det egen häst eller ingen. Så är det helt SLUT med hästlivet!! Antagligen!!

Det så!!!

Det var allt det jag vill säga!!

God natt

//Emelie

Semester!!!

Nu har man äntligen en vecka semester nu från jobbet!! Detta förtjänar ruggigt bra, jag som enda som jobbat hela sommar veckor o så lidit ibland i de värsta värmen o lidit i mina onda fot som led under två veckort efter Stockholm helgen!!

Ni ser!! Jag klagar inte o kämpar på ändå å dessutom fick jag erbjudande på en lgh, troligtvis ska tacka ja till den för rundvisning!;)

inflytten inräknas 1 nov. Maybeee!! Hoppas på deee, man får inte hoppas på för långt då mister man om allt skit!! Noll skoj alls!! Man måste tänka lite vad man har för sej!!!!

Jag tar en steg i taget juuu!! Eller hur?!

Nu kommer en bild på pickupen o mig själv, från gårdagens körning! Körde hem den igår å hämtade fotbandaget som led mig hela förmiddan, med den vart de bättre.

                   


Brorsan fick sitt körkort idag, otrolig snygg var den, desto körde jag brorsan till morsans jobb (IGÅR - inte idag, kom ihåg de), så han skulle köra hem bilen första gången haha..,.

gissa vad?! han backade in på ett stor sten i morsans jobb, tur bilen hade krok på sig så klarade den undan all skador!!! Wiiieee.

Semester har jag nu en vecka, skönt! Jag vet desto ännu inte vad jag ska hitta på. Resten av familjen ska kila iväg t fjället o fjällvandra förstås, jag vill så otroligt gärna hänga med. men den onda foten, så jag törs tyvärr inte!!

De föreslog mej att hänga med o ta det lugnt bara, då tänkte jag : "ta det lugnt i husvagnen ensam i timmar"?näääe glöm deeeee...

Så blir det hemma då, hoppas på att få rida lite nån gång i veckan, en kompis till mig har två hästar, ska kolla upp det!! saknar verkligen hästlivet! Känns väldigt tomt just nu, när jag jobbar på för fullt! Så glömmer man bort de vad jag eg skulle syssla med!! Om ni nu fattar!!

GE mig en medryttar-häst då jag kan rida två-tre dar i veckan vore jag helt tacksam för det!!! Ingen som hör av sig hit el dit!! :/

//Emelie

RSS 2.0