Lite ögongodis

Tittade på tv programmet 112 på liv och död är en riktig bra kul program, som man kan följa de tre utryckningsarbete som: polis, brandkår och ambulans osv, vad dom gör i sina arbetsvardag osv. Kul och se lite!

Då måste jag nämna en jättesnygg polisman som heter Magnus efternamn vet jag inte. Men han är så snygg som bara den! :)


/Emelie

Breaking Down part 1

Nu har DVD:n äntligen kommit! Ikväll ska jag se den och äta pizza och bara vara! :)
Ha en trevlig kväll! :)
/Emelie

Ridande polis drömmen

Inatt drömde jag att jag kom in på polishögskolan och läste 2,5 år och efter examen fick jag jobbet och jobbade bland annat med polishästar och de vanliga polis uppgifter.
Jag var så jätteglad när jag fick beskedet och började på direkten! Så jag åkte hem och tog med Messina till Malmö där dom hade utbildning och så skulle jag lära Messina att bli tåliga mot all otäcka ljud osv - trots ålder 15 år gammal.
Men det gick så galant bra och hon blev riktig duktig och klarade bra som polishäst.
Efter 10 år senare så jobbade vi båda två tillsammans och jagade massa skyldiga o knäppa folk!
Haha!! Att drömmarna kan va bra konstiga! :)


//Emelie

På snart 4 års uppehåll

På snart 4 års uppehåll, är det dags igen! Mitt liv har utvecklats väldigt mycket, och jag är nog inte den samma person som jag var för 4 år sen! Bloggtorka har varit inne väldigt mycket! :)
Jag har nog nämnt om de tidigare att jag skaffat mej en häst som heter Messina, hon finns fortfarande kvar hos mig och i mina hjärtan! Vi har kommit väldigt bra långt fram med varandra. Hon blir lättare och lättare varje gång - men hon har sina dagar ibland och det förstår man ju - Hon är ju ett sto, hon är ju tjej! Vi tjejer kanske har också humör från sina dagar. Och det gör hon också! :)
Fortfarande singel är jag också nu med, det är så skönt och den ger mig frihet och jag känner mej att jag får göra vad jag vill! Fast även jag träffat ett par dejter genom åren - men det har inte klickat till tyvärr.
Men det kommer med tiden, och jag trivs med livet och det gör jag! Har ett bra jobb, och en underbar häst som uppfyller mtit liv emd ett härligt glädjen med gott skratt och bland de stalllkamraterna är också härliga! Det räcker bra för mej! :)
Jag vill också tillägga att jag har lagat en jättegod middag ikväll som tog bara 15 minuter att fixa till, recepten hittade jag från http://tasteline.se.
Jag kanske ska lämna lite recept tips till er här:
Färsk pasta med kall tonfisk röra:

(inräknat med en portion)
Ingredienser:
1 port tagliatelle
75 g tonfisk
0,25 rödlök
0,5 dl créme fraiche lätt
0,5 msk dijonsenap
0,5 msk basilika
0,25 dl svarta oliver, urkärnade (jag hoppade över denna)
salt & peppar
Tillagning:
1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
2. Häll av vätskan från tonfisken och finhacka fisken. Skala rödlöken och finhacka löken, basilikan och oliverna.
Blanda med créme fraiche, tonfisken samt dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
3. Klart!
Lycka till!
/Emelie

RSS 2.0