Looong time

Verkligen ett Mycket tag sen jag skrev härinne..

Har haft ej tid, ork o lust att skriva - utan bara sitter o surfar o slöläser andras bloggar, utan å att tänka på mitt så förstås..

Jobbar som sagt för fullt, å de vet ni alla!!

Jaa, lugna helger har man haft det nu tidigare. Nu till helgen är man i Skövde o firar mammas kusin Anna som fyller 25 år å ska hon ha öppet hus hemma hos sej.

Så ska jag ta tåget ner dit o sover hos kära mormor o morfar från lör till sön... DEt ska verkligen bli skönt å få åka bort lite nu ett tag.. enorm, det känns som man sitter "fast" i örebro på grund av jobbet o allt.

Vill åka lååååångt bort snart!! Gärna till USA eller nåt annans stans å upptäcka saker hrmmff...


Japp, såå e reeee... de va allt, fråga mig nästa gång när jag bloggar.

//Emelie

Seriöst...

...att jag saknar hästar max seriöst. Än vad jag trodde att jag skulle klara av mig utan hästar som jag sagt tidigare på bloggen.

men vad gör jag?! jag surfar på blocket o hittat några fina hästar till salu, men vetefan jag ska inte köpa nån häst nu. Det kändes sååå tomt inne i mej, att få ut och rida/köra trav som är mitt favorit.

Innan jag slutade skolan, då höll jag med hästarna nästan varje dag utom helger, då har jag trav på skolan ca tre ggr/veckan o praktiken två ggr/vecka gjorde jag under hela vårterminen fram till sommarn. Så ovanligt tomt..


Min älskade häst, Charm Hasse <3


Jag måste tänka mej igenom vad jag egentligen vill göra, med livet. Nu har jag jättebra jobb som jag är helt nöjd med. Men samtidigt tar jobbet så jävla tid så man inte hinner med nån häst efter det, så är man dödstrött o vill man ta det lugnt.

Men, vad ska jag göra då?! Inom hästyrket tjänar man dock inget bra det som jag jobbar med nu. Då tänker jag lika bra att ha hästar som hobby istället, men det gör då att jag mister min hobby åxå. Jag har alltid velat ha max 4 hästar men gärna 6 om det funkar bra alltså.

Hästar ger mig glädjenhet och lycka, det är så man kan kommunicera med dom på något sätt så man blir glad av. Rida ut i de vackra naturen o bara koppla av eller träna eller köra trav. Det är nog ksk svårt o förklara det känslan, för de som inte kan om hästar. Hästar är som människor helt enkelt, de har åxå ett liv och känslor.

En del hästar kan åxå bli deppade, mobbad. Som många hästfolk kanske vet om dominant mellan bruna hästar o skimlar (vita o gråa hästar). Att de flesta bruna hästar avskyr skimlar och de har väldigt låg rang det med.

Jag hade själv haft en häst som var en sådan typ som avskydde alla skimlar o bara attackerar mot dem. Han ville ha dominant. Min söta pålle var aldrig någon grym eller elak mot oss människor. Men han var väldigt speciell i alla fall, inte så där lättriden. Mittimellan, det handlar om att klara av honom eller inte. Sån var han.

Så kan jag ha liksom 4 travhästar i träning/tävling o sedan två ridhästar som jag kan träna dressyr/hoppning/markarbete/rida ut i skogen o ha det skönt.

Men som sagt, får jag se vad som väntar mig med detta nu då.

Huvudsaken är nu att skaffa lgh, köpa ny bil efter min saab, den ska besiktigas snart i okt månad, så är jag helt beredd på att det kan bli S-K-R-O-T på den, eftersom den ÄR väldigt rostig under. Så är man åxå beredd på en ny bil då, som kostar en massa.

Och själva lgh o hyran kostar, desto har man häst då kostar ännu mer. jag måste se till att jag HAR råd med hästar. Klart SKA jag ha råd med att ha hästar åxå.

För annars vet jag inte hur vad jag ska göra då. Hamna in på djup depression eller vad, det är så nu som det känns.

Ärligt talat, har jag varit rätt mkt deppig efter jag slutat skolan, motiverationen finns noll men kämpar på ändå och jobbar o sliter mig och deppar.

De ger ingen LIV att deppa till. Det är så tråkigt, som ni ksk tror jag är så tystlåten ibland och ksk visar sur eller nåt som ni ser. Det är jag faktiskt inte, utan jag ÄR deppig!!

Så ni vet det. Jag skulle bli glad om ni pratar mkt med mig då ger jag det tillbaka.

Ibland har jag haft mina självmordstankar...det skulle känna enorm skönt o slippa leva det!! Seriöst max!!

Måste rädda ur från all skit och så, och komma fram till det bättre.

Så det så.

RSS 2.0