Jobb, jobb o åter jobb

Så här ser sommarn ut för mig, bara jobb o jobb!! Självklart ska jag åxå ta en vecka semester vecka 33 asså det.

Då hoppas jag vi hittar på nånting!! Fick åxå ta reda på att Jocke kunde inte semestern just vecka 33 :(

Men jag kanske kan fråga på jobbet om jag piiiiiiiiiiii får ta vecka 34 istället. Om inte då får det duga o hänga med familjen nånstans istället. Nice nice :P

Idag besökte jag vårdcentralen vid halv tre tiden o kollade min lilla kära fot, som lidit mig över en vecka nu, tack vare Stockholm - helgen det! Sen blev det så enorm svullen också å kunde fan knappt gå.

Kände mig rejäl handikappad - usch va ja skäms :$ Grrr.. Att sånt finns.

Men som sagt nu gick det bra där på vården, får ta det lugnt nu o låta foten vila, men jobba kommer jag göra det i alla fall. Men om foten plågas ännu mer så får jag stanna hemma o vila :( ORKA juuuuu!!!

Nu byter vi annat ämne.Den här bilden på min käre käresta pålle Charm Hasse, har min kära vän Camilla gjort det på photoshopet, den blev så otrolig snygg o jag älskade bilden direkt!! Det passade så bra "Charmiga Hasse", det klart det är han ju och han heter Charm Hasse ju o är mycket charmig, snäll, underbar o klok o är medveten allt vad han håller på med.

Mmm, nu så sitter jag här vid datan o väntar o väntar på något som ska hända : Läggdags!! ;)

Är så trött nu förstår ni, har inte sovit en enda inatt efter den plågande fot som led mig det. Fan vad underbart!

Hoppas att jag kan sova inatt nu dåå. Livet kan va underbart ibland = ICKE

God natt

//Emelie

Charm Hasse

Nu är det snart 3 och 8 månader sen du gick bort!! Saknar dig otroligt mycket.

Du gör mig lycklig, jag var mkt lycklig då den tiden jag hade dig än vad jag är just nu under de tre åren, fast även om det inte syns.

Jag liksom gömmer bakom mina känslor, jag vill inte visa folk det jag känner för, det känns onödigt att visa det tycker jag.

Men Hasse finns alltid i kvar i min hjärta, och han försvinner aldrig!!

Jag skulle hoppas på att träffa honom igen i himlen däruppe när jag lämnar jorden!!!

Vi har haft många roliga minnen tillsammans, åkt mycket på träningar och utvecklades jättemycket från början och till slut.

I början var det kemi mellan oss, det funkade inte alls o han vägrade lyssna på mig o jag var inte fäst vid en travare just då.

Tack vare stallägaren som hittade honom i en annons o så åkte vi dit o kollade på o jag ville inte ha honom, han bara stack med mig då när jag provred han. Vad jag var så sur!! SUR o SUR å åter SUR!

Den hästen vill man inte ha, sade jag då.

Men sen fick jag ta reda på att om jag inte tar honom så skickas han till slakt, och då reagerade jag väldigt hårt och tog j
honom två veckor på prov.

Å så hade två veckorna gått o han är fortfarande kvar och vi hade redan kommit långt med varandra och det funkade utmärkt och då hade vi redan hopptävlat en gång.


Charm Hasse R.I.P
F: 1984-2005
e. Hasse Bunter u: Halmie
Äg: matte Emelie


Det var bara en clear round klassen, 50 cm som vi deltog. Tyckte att de va lagom för Hasse till och med att börja. Sen så vägrade han vid grindhinder tre ggr o jag var mkt sur, men fick hoppa hela banan färdigt.

Hann hoppade alla utom grindhinder som spökade upp honom. Så åkte vi hem o tränade vi honom det så han blev van. Det funkade bra och rullade på och ökade lite till 80 cm.

Efter några gånger med hoppträningar, då jag föll av riktigt hårt o träffade bommen o de SMÄLLDE så hårt bara ! AJJ. Därefter blev jag något osäkrare vid hoppningen o slutade med det. Tyckte det var farligt.

Så satsade jag på dressyr istället, under tiden hade jag medryttare åt honom som kan hoppa. De behövde han. Få ha roligt med hoppningen. Så han hoppade en gång i veckan med henne då. Då var jag nöjd.

Ja. allting där mkt roliga minnen!!

Jag ska inte berätta allt om honom.

Det räcker med en bild där med som säger mycket!!

Hasse min!! Jag älskar dig enorm mkt o kommer aldrig glömma dig!!!

//Emelie

Bra helg

Är helt nöjd o hållet där med helgen trots även om vi var i Stockholm över en natt, det kändes som det inte räckte - två nätter skulle de räcka.

Så får det bli nästa gång. Som sagt är jag helt nöjd och ändå hunnit besökt krogen i fredags på "After Work" med jobbet o firade helgen o ledighet!

Samtidigt så cyklade vi hem efter jobbet efter det, det kändes väldigt bra det här. Ruggigt skönt!! Jag funderar på o cykla igen på fredag om det är bra väder. Börja med det o sen kanske cykla till jobbet på morgonen om man är PIGG o sen hem igen. Vill fan vara aktiv tjej o inte va slöööööööööö och feta upp mig!! Nääe fan, står inte ut med det!! DET är inte jag!!
Perfekt morgon motion o eftermiddag motion. De borde passa super!! ;)

Sen så tog man d lugnt i fredags här hemma o softat.

Men jag har lagt in bilder från Sthlm i bilddagboken där: www.emifia.bilddagboken.se kika in vetja!! :P

Nu ska man gå å lägga sig o upp o nyladdad inför jobbet.

Och en sak till jag vill tala om att jag har börjat o köra lite lätt pick-up bilen som lättlastbil o idag åkte jag själv för första gången. Det kändes härligt o roligt o köra!! Man ser bättre på något sätt än vad jag trodde.

Mitt arbetsuppgift är: När jag inte städar då pick-up körningen, alltså jag kör två gånger om dan under 4 veckor o hämta mackor till frukost de som beställt o hämta posten o därefter hämta lunch också. det låter helt bra!!

Jag kan faktiskt tom tänka mig att bli lastbil chaufför, det lät så häftigt tkr jag... ett bra sätt nu jag kör pick-upen med att börja. På vägen dit kan jag bli chaffis!!

Man har desto hört ryktena att de är brister på chaffisar i landet, så varför inte?! Dessutom jag kan bara läsa till CE körkort då ingår det BE åxå så slipper jag plugga det två gånger om ni nu fattar det!!

Kan tänka mig köra jobbets lastbilar med glas o allt, trots att det är tungt att lasta ur den men man kan ju försöka. Man ska ju inte ge upp för det.

Det en sak man vill göra, så ska man få göra det fast även om någon annan tvekar - ÄVEN om jag är TJEJ!! DE skiter jag i om jag är tjej eller inte!!

Man visar sig TUFFHET!! ;)

God natt!

//Emelie

Stockholm

imorrn bitti åker vi till det underbara Stockholm, de ska bli ruggigt skönt o få komma bort lite å de som man jobbat så jävligt mkt förtjänar detta!!

vi pratar om att åka båttur runt skärgårdar i 3 timmar plus käka ma¨t på båten osv sen kik runda på gamla stan det!! Skoj skoj skoj :) toklänga dit! :P

lagom minisemester för en helg det kan man behöva!! SOVA lite mera!!

Näähej nu har jag tyvärr noll tid att skriva, ska duscha å packa å sova!

De blir tidig morgon imorgon., ska sticka hemifrån senast kl 6.00 så vi hinner med allt!!

Tjoooo hejjs

//Emelie

The Superman

Jahopp!!

Detta här hade jag inte väntat mig, förr eller senare har jag liksom aldrig haft stort intresse för Stålmannens filmerna!!

Som tack vare TV4 film som visades första filmen med Christopher Reeves i rollen. O jag som var så döö trött o kom hem från jobbet o satt framför tv o bara bläddrar efter alla kanaler o sedan kom jag in på Utvandrarna en film som kom före Stålmannen.


Christopher Reeves


Sen vad händer, joo ja bytte inte ens kanal o jag låg i soffan o höll på somna var döö trött o medan den var på o så tittade jag då o då. Pappa åxå, sen väckte pappa och ville att jag ska se filmen o jag sa öö nää jag tänker bara vila lite här.

O så kollade jag lite på den sen blev jag sååååå FAST jävla FAST!!! Hela filmen fram till slut. Sen blev jag såååå ARG när filmen slutade!! Vill se vad som händer mer mellan honom o Lois! GRRRRRRR..

Sen kom jag på att Jocke älsklingen hade massa Stålmannen filmer. Perfekt!! Så ska han hit till mig i helgen o så ska vi fan oss o se den!!

Lilla Stålmannen fansen - JAG!!

Dessutom bad jag brorsan att bränna hem nya Stålmannen filmerna som gjorde förra året eller nåt sånt.

YEAH!!

Snacka om Stålmannen!!

//Emelie

RSS 2.0